ورود به عرصه هنر گویندگی و دوبله
| نويسنده |
پيغام |
|
مرجانه
عضو جدید
تاريخ عضويت: شنبه 19 دی 1388, 10:26 pm پست ها : 2
|
 ورود به عرصه هنر گویندگی و دوبله
سلام به مدیریت سایت من یکی از علاقمندان به هنر گویندگی و دوبله هستم و میخواستم برای شروع این هنر ازتون راهنمایی بخوام ، میدونم که باید راه طولانی رو طی کنم ولی احساس کردم از طریق سایت شما میتونم به اطلاعات معتبر و دقیقی برسم .....که من باید به کجا مراجعه کنم ؟ پیشاپیش ممنون و متشکرم
|
| شنبه 19 دی 1388, 10:44 pm |
|
 |
|
صالح
عضو جدید
تاريخ عضويت: شنبه 25 مهر 1388, 6:15 pm پست ها : 13 محل سکونت: Mashhad
|
 Re: ورود به عرصه هنر گویندگی و دوبله
شما می تونید با مراجعه به مجموعه صدای ایرانیان یا استودیوهایی کوالیما تست بدید و در صورت قبول شدن وارد مراحل آموزش و کارآوزی بشید و مدارج عالیه رو طی کنید تا گوینده شوید البته این یه پروسه هست که زمان اون بیشتر به خود شخص و استعدادهای اون بستگی داره .
_________________ salehjarrahnajfi.blogfa.com
|
| يکشنبه 18 بهمن 1388, 1:37 pm |
|
 |
|
Tell Me
عضو جدید
تاريخ عضويت: يکشنبه 23 اسفند 1388, 8:24 pm پست ها : 3
|
سلام سلام سلام
میشه بگین این تالار چرا اینقد سوت وکوره؟ بابا دلم گرفت. اسم من سینایه.. بچه رشتمو عاشق انیمه فقط با دوبله.. آرزودارم بتونم دوبلور شم. یه دوبلور خوب..بزرگترین آرزویی که راجع به دوبلاژ دارم اول که دوبلور شدنمه دوم اینکه تو یه انیمیشن به مدیریت آقای علیمردانی با ایشون و آقای حبیبی گویندگی کنم. خلاصه ما عشق دوبله ایم و دستمون ازش کوتاه من فقط راهنمایی میخوام..لطفا بگین چطور میتونم به گروه دوبلاژ آقای علیمردانی و مابقی ملحق شمو یه گوینده ی خوب شم. از بس تو خونه رو صدام کار کردم همچین گلوم یه رو در میون خروسک میگیره..اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.(با توجه به اینکه من شهرستانم"البته تو لاس وگاسش") خیلی خیلی ممنون خدانگهدار
|
| يکشنبه 23 اسفند 1388, 8:45 pm |
|
 |
|
s_milad_kh
عضو جدید
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 مهر 1388, 10:12 pm پست ها : 5
|
آره، اینجا یخورده بیشتر از خیلی سوت و کوره. اول از همه باید خود این ادمین جان فعال بشه تا چند تا از بچه های فعال رو مدیریت کنه تا تالار فعال بشه.
|
| چهارشنبه 26 اسفند 1388, 1:13 pm |
|
 |
|
Tell Me
عضو جدید
|
کسی نیست؟؟؟؟؟
|
| جمعه 28 اسفند 1388, 12:56 pm |
|
 |
|
Tell Me
عضو جدید
|
سلام ببینم اینهمه گفتین شما راهنمایی میکنین و نمیدونم تعریف و تمجید کردین از تالار گفتمان صدای ایرانیان همین بود؟ ما رو باش آخه حیف نی گروه به این بزرگی، یکی رو نداشته باشه بیاد این تالارو بچرخونه؟ آقا من سوال دارم ، به کی بگم؟
|
| چهارشنبه 25 فروردین 1389, 6:22 pm |
|
 |
|
niloufar
عضو جدید
تاريخ عضويت: يکشنبه 12 اردیبهشت 1389, 7:42 pm پست ها : 4
|
سلام خسته نباشید میخواستم ببینم آقای مردانی کلاس آموزش گویندگی دارند؟
|
| يکشنبه 12 اردیبهشت 1389, 7:49 pm |
|
 |
|
FARHAD
عضو جدید
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 تیر 1389, 11:06 am پست ها : 4
|
سلام به همگی . دوره ی آموزشی گویندگی رو میتونید در استدیو موج بگذرونید . اونا که علاقه دارن . استاد علیمردانی هم در اونجا تدریس میکنن . اونجا تست میدید ، تعین سطح میشید و هزینش هم بر اساس تستتون مشخص میشه .امیدوارم کسی نباشه که استعداد و علاقه رو داشته باشه ولی نتونه بیاد 
|
| يکشنبه 13 تیر 1389, 11:12 am |
|
 |
|
niloufar
عضو جدید
تاريخ عضويت: يکشنبه 12 اردیبهشت 1389, 7:42 pm پست ها : 4
|
شماره تماس استدیو موج صدای ایرانیانو می خواستم...
|
| يکشنبه 13 تیر 1389, 7:35 pm |
|
 |
|
FARHAD
عضو جدید
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 تیر 1389, 11:06 am پست ها : 4
|
تماس که بگیرید زمان تست رو بهتون میگن . میرید برای تست و انشالله موفق میشید  88996872-021
|
| دوشنبه 14 تیر 1389, 11:41 am |
|
|